Shopify -verkkokauppa

Shopify-verkkokaupalla myyt todennäköisesti enemmän

Lue lisää

Mikä Shopify on?

Shopify on verkkopalvelu, jonka avulla voit luoda oman verkkokaupan. Se tarjoaa sinulle laajan valikoiman "teemoja", eli ulkoasumalleja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan omia brändäysvaatimuksiasi. Voit myydä Shopifyllä sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita.

Shopifyn keskeinen idea on antaa jopa aloittelijoiden rakentaa verkkokauppa itse – sinun ei tarvitse osata koodata käyttääksesi sitä. Kätevän editorin avulla voit muokata kauppasi sisältöjä, niin että asettelut ja responsiivisuus pysyy aina toiminnassa. Alusta palvelee kuitenkin myös kehittäjiä, sillä se tarjoaa täyden pääsyn CSS:ään, HTML:ään ja Liquidiin (Shopifyn mallikieli).
Shopifyn keskeisimmät edut

Helppokäyttöisyys

Shopifyn keskeinen idea on antaa jopa aloittelijoiden rakentaa verkkokauppa itse – sinun ei tarvitse osata koodata käyttääksesi sitä. Kätevän editorin avulla voit muokata kauppasi sisältöjä, niin että asettelut ja responsiivisuus pysyy aina toiminnassa.

Toimintavarmuus

Koska Shopify on hostattu palvelu, ei sinun tarvitse huolehtia palvelimen kapasiteetista tai tietoturvapäivityksistä, vaan voit keskittyä kehittämään verkkokauppasi myyntiä.

Nopeus

Shopify -kaupat toimivat pääsääntöisesti erittäin nopeasti, mikä vaikuttaa luonnollisesti positiivisesti käyttökokemukseen ja parantaa myös tutkimusten mukaan kauppasi konversiota.

Shopify POS

Myytkö verkkokaupan lisäksi myös myymälästä? Shopify POS toiminnolla hoidat myös kassamyynnin.

Perusominaisuudet riittävät pitkälle

Shopifyn perusominaisuuksilla rakennat toimivan verkkokaupan, jolla myyt joko fyysisiä tai digitaalisia tuotteita. Shopify sisältää myös mm:

 • Uutiskirjeet asiakkaille
 • Automaattiset sähköpostit keskeytyneiden ostotapahtumien jatkamiseen asiakkaalle
 • Analytiikka
 • Fyysiset ja digitaaliset tuotteet
 • Tuotevaihtoehdot (esim. väri, koko jne) ja kuvat/tuoteoptio
 • Joustavat kategoriat (tuotetagien avulla)
 • Alennuskoodit
 • Lahjakortit
 • Rajoittamaton tuotemäärä
 • 24/7 tuki
 • Varastopaikat
 • Globaali myynti ja kieliversiot
 • Monipuoliset hinnoittelut toimituksille

Laajennukset

Mikäli Shopifyn perustoiminnallisuudet eivät riitä, voit aina lisätä toiminnallisuuksia lisäosien eli appien avulla. Ja näitä löytyykin lähes joka tarpeeseen. Voit tutustua valikoimaan täältä.

Aina turvallinen SSL-sertifikaatti

Kaikkiin Shopify -kauppoihin kuuluu SSL sertifikaatti, mikä salaa liikenteen kaupan ja loppuasiakkaan välillä. Tämä on välttämättömyys verkkokaupassa ja se kuuluu Shopify tilauksen hintaan.

Hinnoittelu

Peruspaketin hinnoittelu on varsin kohtuullinen 29$/kk. Lisäksi mahdollisia kustannuksia tulee maksutavoista, sekä mahdollisista lisäosista, jotka on yleensä hinnoiteltu kuukausiveloituksella. Tämä on joustava malli, koska yleensä lisäosan avulla pyritään lisäämään myyntiä.

Koekäyttöjakso 14 päivää

Voit aloittaa Shopifyn käytön vaivattomasti, ilman että tarvitsee syöttää maksutietoa, kokeile 14 päivää ja jatka sitten maksullisella versiolla.

Lue lisää Shopifystä ja aloita kokeilujakso tästä.

Shopify Markets Uutta 2022

Myy kansainvälisesti yhdestä kaupasta - Helposti

Shopify Markets tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät myymisestä kansainvälisille asiakkaille paljon helpompaa. Shopify Markets:in tavoitteena on helpottaa Shopify-verkkokauppojen laajentamista kansainvälisille markkinoille. Ominaisuuksiin kuuluu usean valuutan käyttö markkinoiden mukaan, lokalisoitu verkkotunnuksen hallinta, automaattinen tullien kerääminen, mukautettu varasto markkinakohtaisesti ja paljon muuta! Shopify Markets on merkittävä päivitys Shopify-ekosysteemiin, joka helpottaa kansainvälistymistä.

Valuuttamuunnokset

Valitse markkinakohtaiset valuutat, Shopify hoitaa ajantasaiset kurssit.

Kieliversiot ja käännökset

Shopifyllä käännät nyt sisällöt myös tarvitsemillesi kielille, voit käyttää myös utomaattista käännöstyökalua.

Markkinakohtaiset domainit

Kustomoi kauppasi markkinakohtaisesti myös domainilla.

Markkinakohtaiset maksutavat

Kansainvälistyminen on helpompaa kun voit tarjota kohdemarkkinasi käytetyimmät maksutavat asiakkaillesi.

Tullimaksut ja verot

Kerää markkinakohtaiset tullimaksut ja verot automaattisesti kassalla.Mistä minut löytää?

Toimistoni on Jyväskylässä keski-suomessa, josta palvelen asiakkaitani kaikkialla.

Lähetä sähköpostia

jaakko@backwater.fi

Soita minulle

Numeroni: (+358) 440 700 715